El Casteller
.cat

 

 

 

 

 

- Inici

 

 

premi periodístic
Joan Ventura Solé

 

 

 

 

XIII Premi de periodisme sobre temàtica castellera

Joan Ventura Solé

 

 

El mes de maig de 2008 es va dur a terme la Nit de Premis de Valls i entre altres premis atorgats es va fer entrega del tretzè premi Joan Ventura Solé, creat per la Colla Joves Xiquets de Valls.

Col·laboren en la convocatòria del premi el Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya i CaixaTarragona.

El premi està dotat en 1.500 euros i afecta els treballs divulgats durant la temporada castellera de 2007.

El jurat constituït per professionals del periodisme i el món casteller va atorgar el XIII Premi de Periodisme Colla Joves Xiquets de Valls-Joan Ventura Solé al Webcasteller, pàgina vinculada a la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. Joan Borràs, Sergi Cornadó i Xavi Ribera, els impulsors del Web, van rebre el premi tot agraïnt al Jurat i a la gent que aporta dades per afegir-les al web.El guardó fou entregat pel president de l'entitat Colla Joves Xiquets de Valls, Sr. Josep Maria Cortès i el delegat de CaixaTgna a Valls, Sr. Anton Ferré.

 

(a) (b)

 

(a) a l'esquerre, Sr. Anton Ferré,al mig, Joan Borràs, com a representant de Webcasteller,i a la dreta, Josep Maria Cortès. Foto C.G, setmanari El Pati, 2008.

(b) Els mateixos protagonistes. Foto F.F.G., setmanari El Vallenc, 2008.