El Casteller
.cat

 

 

 

 

 

- Inici

 

 

premi periodístic
Joan Ventura Solé

 

 

XIV Premi de periodisme sobre temàtica castellera

Joan Ventura Solé

 

 

El mes de maig de 2009 es va dur a terme la Nit de Premis de Valls i entre altres premis atorgats es va fer entrega del catorzè premi Joan Ventura Solé, creat per la Colla Joves Xiquets de Valls.

Col·laboren en la convocaria del premi el Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Diputació de Tarragona, i CaixaTarragona.

El premi està dotat en 1.500 euros i afecta els treballs divulgats durant la temporada castellera de 2008.

El jurat constituït per professionals del periodisme i el món casteller va atorgar el XIV Premi de Periodisme Colla Joves Xiquets de Valls-Joan Ventura Solé al periodista barceloní Sergi Vives per l'originalitat de la transmissió per la ràdio en la jornada castellera de St.Fèlix 2008, acostant el fet casteller a un sector molt ampli de la població i en horari de màxima audiència. En Sergi Vives és col·laborador en els programes El matí de Catalunyta Ràdio i Fet a posta.El guardó fou entregat pel president de l'entitat Colla Joves Xiquets de Valls, Sr. Josep Maria Cortès i el cap de colla Helena Llagostera.

(a) (b)

 

(a) a l'esquerre, el President de l'entitat Colla Joves Xiquets de Valls, Sr. Josep Maria Cortès, al mig, el cap de colla Helena Llagostera Serra i a la dreta, el guardonat Sergi Vives. Foto C.G/E.Magre, setmanari El Pati, 2009.

(b) Els mateixos protagonistes. Foto Marc Lladó. Setmanari El Vallenc, 2009.