El Casteller
.cat

 

 

 

 

 

- Inici

 

 

premi  periodístic
Joan Venturaa Solé

 

 

 

 

 

XV Premi de periodisme sobre temàtica castellera

Joan Ventura Solé

 

 

El mes de juny de 2010 es va dur a terme la Nit de Premis de Valls i entre altres premis atorgats es va fer entrega del quinzè premi Joan Ventura Solé, creat per la Colla Joves Xiquets de Valls.

Col·laboren en la convocaria del premi el Consell Comarcal de l'Alt Camp i la Diputació de Tarragona.

El premi està dotat en 1.500 euros i afecta els treballs divulgats durant la temporada castellera de 2009.

El jurat constituït per professionals del periodisme i el món casteller va atorgar el XV Premi de Periodisme Colla Joves Xiquets de Valls-Joan Ventura Solé al programa Pilar de 8 d'Altafulla Ràdio, dirigit i presentat per Jordi Andreu. La vicepresidenta de l'entitat Colla Joves Xiquets de Valls, Paquita Trenchs i el cap de colla l'Helena Llagostera van fer entrega del premi.

foto autor desconegut.

Entre altres motius pels quals es va otorgar el guardó al programa Pilar de 8 destaca que fa algunes temporades que s'emet i es pot considerar consolidat. A més ofereix un format que es diferencia de la resta de programes que es poden trobar avui a les emissores, amb reflexió i debat, alhora que aposta per l'analisi de qüestions tècniques. Es tracta d'un programa amb pressupost zero i es basa en l'esforç i la voluntat dels qui hi treballen.