El Casteller
.cat

 

 

 

 

 

- Inici

 

 

premi  periodístic
Joan Venturaa Solé

 

 

 

 

 

 

 

XVII Premi periodístic de temàtica castellera

Joan Ventura Solé

 

 

 

 

El dissabte 26 de maig de 2012 es va dur a terme el 29na edició de la Nit de Premis que se celebra al Centre Cultural Municipal de Valls. Entre altres premis atorgats hi figura el 17è Premi Joan Ventura Solé, creat per la Colla Joves Xiquets de Valls.

El premi està dotat en 750 Euros i un diploma commemoratiu i afecta els treballs divulgats durant la temporada castellera de 2011.

El Jurat constituït per Roser Llagostera, Montse Solé, Carles Herèdia i Pere Toda va decidir per unanimitat atorgar el 17è Premi a la periodista vallenca Raquel Sans Guerra.

 

foto:TVCFoto Arxiu Colla Joves Xiquets de Valls

 

Aquí veiem al President de l'Entitat Colla Joves Xiquets de Valls, amb la vicepresidenta Paquita Trenchs.

La Raquel Sans Guerra ha estat premiada per la seva trajectòria en el món del periodisme casteller, en totes les seves vessants: En la premsa escrita, per la seva col·laboració a la Revista Castells, als diaris El Punt, El Periòdico i La Vanguardia. En l'àmbit radiofònic, ha presentat els programes Plaça Castellera, d'Ona Valls i COM Ràdio, Toc de Castell, de Tarragona Ràdio i Tres Rondes, de Catalunya Ràdio, a més de retransmetre en directe les principals diades castelleres en diverses emissores. I en l'àmbit televisio, ha dirigit el programa Més Amunt de Més TV i presenta Finet i Pel Mig a TAC12.