El Casteller
.cat

 

 

 

 

 

Inici

 

 

premi periodístic
Joan Ventura Solé

 

 

 

 

 

VI Premi de periodisme de temàtica castellera

Joan Ventura Solé

 

 

El mes de maig de 2001 es va dur a terme la Nit de Premis de Valls i entre altres premis atorgats es va fer entrega del sisè premi Joan Ventura Solé, creat per la Colla Joves Xiquets de Valls.

Col·laboren en la convocaria del premi el Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya.

El premi està dotat de 200.000 ptes./1.500 euros i afecta els treballs divulgats durant la temporada castellera de 2000.

El jurat constituït per professionals del periodisme i el món casteller va atorgar el VI Premi de Periodisme Colla Joves Xiquets de Valls-Joan Ventura Solé a l'exposició itinerant de fotografies castelleres "Xiquets de Valls, passió d'un poble" a càrrec d'en Pere Català Roca, Pere Toda, Marc Lladó, Andreu Puig, Marc Arias. Una altra forma de divulgar el món casteller.

(a) (b)

(a) El president de l'Entitat colla Joves Xiquets de Valls, Sr. Joan Barquet, va fer entrega als fotoperiodistes, Pere Toda, Pere Català Roca, Andreu Puig, Marc Lladó i Marc Aries (no surt a la foto). Fotografia per F.R., setmanari El Vallenc 2001.

(b) Observem els mateixos personatges. Fotografia per J.Fernàndez, setmanari El Pati.