El Casteller
.cat

 

 

 

 

 

Inici

 

 

premi periodístic
Joan Ventura Solé

 

 

 

 

VIII Premi de periodisme sobre temàtica castellera

Joan Ventura Solé

 

 

El mes de maig de 2003 es va dur a terme la Nit de Premis de Valls i entre altres premis atorgats es va fer entrega del vuitè premi Joan Ventura Solé, creat per la Colla Joves Xiquets de Valls.

Col·laboren en la convocatòria del premi el Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya.

El premi està dotat de1.500 euros i afecta els treballs divulgats durant la temporada castellera de 2002.

El jurat constituït per professionals del periodisme i el món casteller va atorgar el VIII Premi de Periodisme Colla Joves Xiquets de Valls-Joan Ventura Solé al programa de televisió"Més amunt" de s TV, Canal de Tarragona, per la divulgació radiofònica del món casteller. Estigueren a l'acte per recollir el premi els responsables del programa: Guillermo Solé, presentador, la vallenca Raquel Sans, els tarragonins Joan Borràs i Joan Ramon Ocaña.

(a)

(b)

 

(a) L'equip del programa reben el premi de mans del president de l'entitat Colla Joves Xiquets de Valls, Sr. Joan Barquet. Foto Marc Lladó, setmanari El Vallenc, 2003

(b) Guillerm Solé fa un petit perlament i va dedicar el guardó en nom dels altres companys a Ramon Barrufet de cal "Blanco", casteller de la Joves que l'any passat patí una greu lesió a la diada de la Bisbal del Penedès. Foto Roser Sans, setmanari El Pati, 2003.