El Casteller
.cat

 

 

 

 

 

Inici

 

 

premi periodístic
Joan Ventura Solé

 

 

 

 

 

IX Premi de periodisme sobre temàtica castellera

Joan Ventura Solé

 

 

El mes de maig de 2004 es va dur a terme la Nit de Premis de Valls i entre altres premis atorgats es va fer entrega del novè premi Joan Ventura Solé, creat per la Colla Joves Xiquets de Valls.

Col·laboren en la convocaria del premi el Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya, CaixaTarragona. El premi està dotat de 1.500 euros i afecta els treballs divulgats durant la temporada castellera de 2003.

El jurat constituït per professionals del periodisme i el món casteller va atorgar el IX Premi de Periodisme Colla Joves Xiquets de Valls-Joan Ventura Solé al programa de dio Plaça Castellera, d'Ona Valls, formant l'equip Carles Esteve, Ivan Rodón i Ramon Font.

 

(a)

(b)

 

(a) El president de l'entitat Colla Joves Xiquets de Valls fa entrega del premi a l'equip del programa Plaça Castellera.Foto A.S., setmanari El Pati, 2004.

(b) Ramon Fonts va parlar del constant amor/odi entre les colles i els mitjans de comunicació i va fer entrega dels diners rebuts del premi a Ramon Barrufet Figueras, el Blanco, pel greu accident ocorregut a la Bisbal del Penedès.